Selecteer een pagina

Over ons

Winkelen begint vaak online, maar de echte beleving brengt je toch naar de winkel waar je kunt beleven hoe leuk en efficiënt winkelen kan zijn.

By Jan Marc is ontstaan door een overname van de McGregor store Hengelo waar het huidige team alweer zo’n 9 jaar samenwerkt. In februari 2017 zijn we begonnen als franchisewinkel van het merk, maar doordat de fabrikant opnieuw de stekker eruit trok, stonden we voor een voldongen feit om een eigen koers te gaan varen. Vanaf september 2017 zijn we dan ook onder eigen naam verder gegaan. Door de jarenlange ervaring van Jan Marc en zijn team zijn we er in geslaagd een modebeeld neer te zetten met bekende merken. Belangrijk detail is dat elk product met zorg is ingekocht en naadloos aansluit bij de behoefte van de veeleisende klant van nu. Zowel voor Casual als Dressed kunt u hier voor dames en heren prima terecht.

Laat u verrassen!

Laat u verrassen door de aangename sfeer in de winkel en het uitgebreide aanbod in pasvormen die bij u passen. Jan Marc en zijn team zorgen ervoor, dat u zich voor elk moment van de dag zelfverzekerd voelt in de kleding die u draagt. Bijna ieder product heeft zijn eigen verhaal en het team vertelt hier graag over.
We zien u graag in de binnenstad van Hengelo
aan de Nieuwstraat 47a!

TEKST

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie.

Enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo, quis finibus sapien eros et est. In hac habitasse platea dictumst. Etiam non dolor dapibus ligula mollis ornare vulputate eget elit. Maecenas bibendum placerat.

Ons Team

Voor elk moment van de dag een vertrouwde en verrassende keus. Of het nu een business kostuum is of een casual outfit, ons team begeleidt u door de diverse collecties die met zorg voor u zijn ingekocht.

Jan Marc

Nicole

Open vacature

Blijf in contact

Locatie

Nieuwstraat 47A

7551 CV Hengelo

Contact

074 303 0574
info@byjanmarc.nl

Openingstijden

maandag | 13:00-18:00

dinsdag | 10:00-18:00

woensdag | 10:00-18:00

donderdag | 10:00-21:00

vrijdag | 10:00-18:00

zaterdag | 10:00-17:30

zondag | 12:00 - 17:00 *

* Laatste zondag van de maand Koopzondag

Share This