Selecteer een pagina

Over ons

Winkelen begint vaak online, maar de echte beleving brengt je toch naar de winkel waar je kunt beleven hoe leuk en efficiënt winkelen kan zijn.

Na wat franchise-modules ben ik uiteindelijk onder eigen naam verder gegaan. Vanaf september 2017 was By Jan Marc een voldongen feit. Door mijn jarenlange ervaring in de mode en met behulp van mijn team zijn we er in geslaagd een modebeeld neer te zetten met bekende merken. Belangrijk detail is dat elk product met zorg is ingekocht en naadloos aansluit bij de behoefte van de veeleisende klant van nu. Zowel voor Casual als Dressed kunt u bij ons voor heren prima terecht.

Laat u verrassen!

Laat u verrassen door de aangename sfeer in de winkel en het uitgebreide aanbod in pasvormen die bij u passen. Jan Marc en zijn team zorgen ervoor, dat u zich voor elk moment van de dag zelfverzekerd voelt in de kleding die u draagt. Bijna ieder product heeft zijn eigen verhaal en het team vertelt hier graag over.
We zien u graag in de binnenstad van Hengelo
aan de Nieuwstraat 47a!

TEKST

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie.

Enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo, quis finibus sapien eros et est. In hac habitasse platea dictumst. Etiam non dolor dapibus ligula mollis ornare vulputate eget elit. Maecenas bibendum placerat.

Ons Team

Voor elk moment van de dag een vertrouwde en verrassende keus. Of het nu een business kostuum is of een casual outfit, ons team begeleidt u door de diverse collecties die met zorg voor u zijn ingekocht.

Jan Marc

Miranda

Blijf in contact

Locatie

Nieuwstraat 47A

7551 CV Hengelo

Contact

074 303 0574
info@byjanmarc.nl

Openingstijden

maandag | 13:00-18:00

dinsdag | 10:00-18:00

woensdag | 10:00-18:00

donderdag | 10:00-21:00

vrijdag | 10:00-18:00

zaterdag | 10:00-17:30

zondag | 12:00 - 17:00 *

* Laatste zondag van de maand Koopzondag

Share This