Selecteer een pagina

Over ons

Winkelen begint tegenwoordig vaak online, maar de echte beleving voelt u toch in de winkel. Bij ons ondervindt u hoe leuk en efficiënt winkelen kan zijn. Daarnaast weet u pas echt zeker of kleding u past én staat, als u het aan hebt en het kan bewonderen in de spiegel.

Na wat franchise-modules ben ik uiteindelijk onder eigen naam verder gegaan. Vanaf september 2017 was By Jan Marc een voldongen feit. Door mijn jarenlange ervaring in de mode en met behulp van mijn team zijn we er in geslaagd een modebeeld neer te zetten met bekende merken. Belangrijk detail is dat elk product met zorg is ingekocht en naadloos aansluit bij de behoefte van de veeleisende klant van nu. Zowel voor casual als dressed kunt u bij ons terecht.

Laat u verrassen!

Laat u verrassen door de aangename, persoonlijke en ongedwongen sfeer in de winkel en het uitgebreide aanbod in trends, kleurpaletten en pasvormen. Jan Marc en zijn team zorgen ervoor, dat u zich voor elk moment van de dag zelfverzekerd voelt in kleding die bij u past! Bijna ieder product heeft zijn eigen verhaal en het team vertelt hier graag over. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje, de outfit en alle nodige, bijpassende accessoires.
We zien u graag in de binnenstad van Hengelo aan de Nieuwstraat 47a!

Ons Team

Voor elk moment van de dag een vertrouwde én verrassende keus in mode. Of het nu een business suit is of een casual outfit, wij helpen, door de diverse collecties die met zorg zijn ingekocht aan u te laten zien en te vertellen over de materialen, kleuren en achtergrond van de producten. Enige moeite om zelf goed op elkaar afgestemde kleding te vinden? Vraag onze hulp en wij assisteren u graag onder begeleiding van een vers kopje koffie.

Jan Marc

Miranda

(vanaf 1 juni 2021 freelance voor socials en website)

Blijf in contact

Locatie

Nieuwstraat 47A

7551 CV Hengelo

Contact

074 303 0574
info@byjanmarc.nl

Openingstijden

maandag | 13:00-18:00

dinsdag | 10:00-18:00

woensdag | 10:00-18:00

donderdag | 10:00-21:00

vrijdag | 10:00-18:00

zaterdag | 10:00-17:30

zondag | 12:00 - 17:00 *

* Laatste zondag van de maand Koopzondag

Share This